Grand Slam - Tenza

Grand Slam - Tenza

Gepost door Kristof Geeraerts
Grand Slam Padel

13 oktober 2018, 14h00: De clash tussen Grand Slam Tienen & Tenza!

Een stralend zonnetje kon beide ploegen verwelkomen in het landelijke Tienen. Bij de bezoekende ploeg een aantal bekende gezichten uit het P250 tornooiencircuit, bij de ontvangende ploeg een onuitgegeven selectie met een aantal nieuwe gezichten. Welkom Sara en Sven bij het P250 interclubteam! Onder het goedkeurende oog van het nieuwe trainersteam ging deze sportieve ontmoeting van start.

Voor de eerste sessie werd gekozen voor duo’s die goed op elkaar zijn ingespeeld om meteen een 2-0 voorsprong te kunnen binnen halen.

  1. Werner en Jeroen konden overtuigen met een vlotte 9-2 overwinning
  2. Nico en Renaat hadden het moeilijker, maar hebben toch bevestigd met 9-8

Tijdens de tweede sessie werden de nieuwkomers, Sven en Sara, meteen voor de leeuwen gegooid. Benieuwd hoe ze het er van af zouden brengen!

  1. Sven en Jeroen kenden een moeilijke start, maar konden uiteindelijk toch een 9-8 overwinning uit de slepen. Mooi teamwork!
  2. Sara en Werner speelden alsof ze al jaren samen speelden en wonnen overtuigend met 9-5. Knap!

Na een 4-0 voorsprong was de honger naar meer ontzettend groot en werden de ploegen samengesteld om verder te gaan tot misschien wel een 6-0 overwinning... Wie weet?

  1. Sven leek z’n zenuwen zijn kwijtgespeeld en kon aan de zijde van Renaat een stevige 9-6 binnen halen. Congratz, mannen!
  2. Nico en Sara speelden het laatste matchke tegen een geroutineerd duo. Beide toonden vechtlust, ondanks de reeds 5-0 voorsprong. Spijtig genoeg zijn ze strijdend ten onder gegaan. 9-7 voor de tegenstander. Keep it up!

De einduitslag (5-1 in het voordeel van Grand Slam Tienen) werd gevierd met de nodige blonde Chimay en Duveltjes.

Proficiat aan de hele ploeg! Keep up the hard work!

Nieuwe reactie