Grand Slam A - Thermae Merchtem: mooie overwinning voor Grand Slam

Grand Slam A - Thermae Merchtem: mooie overwinning voor Grand Slam

Gepost door Kristof Geeraerts
Grand Slam Padel

Na het spannende 4-2 verlies in eigen huis tegen Excelsior Hasselt (Dank u, Sandro!), zat er maar één ding op voor het P750 team: winnen van Thermae Merchtem. De selectie bestond uit Gert, Arno, Jasper, Edwin en PéJé om het vuur aan de schenen te leggen tegen de ploeg die vorig jaar in P500 finale van Vlaanderen gespeeld had.

Tijdens de openingssessie wisten zowel Arno/Gert (1/6 6/4 10/7) als Jasper/PéJé (7/6 6/3) een overwinning uit de brand te slepen: 2-0 voorsprong!

Na tactisch overleg, werden de teams samen gesteld om te proberen meteen 4-0 voor te komen. Zo gezegd, zo gedaan! Arno/Jasper wisten 6/1 6/1 te winnen, daar waar Gert/PéJé een 7/6 6/1 nodig hadden om te overwinning te behalen.

Bij de laatste sessie konden Jasper/Gert het niet halen tegen een sterke ploeg 2/6 4/6, maar Arno/Edwin wisten dan toch een 5e punt te halen door een 7/5 6/4 overwinning.

Binnen 2 weken, op 14 oktober om 14h, wordt de beslissende ontmoeting gespeeld. Gaat Tienen Grand Slam A door naar de volgende ronde of wordt het toch het geduchte Fun in Tennis? Come and see! Eerst staan vandaag nog 4 spelers van het P750 tornooi op het veld bij de Masters Padel aka het Vlaams Kampioenschap! Good luck aan Arno, Gert, Eli en PéJé! Make us proud.

Nieuwe reactie