Wintertennis

Winter 2019 - 2020

In de winter beschikt sportcentrum Grand Slam over 4 overdekte tapijtbanen. Zou u beschikken over een vaste winterbanen, contacteer dan Kristof Geeraerts op 016 82 51 65. Ook het personeel aan de bar zal u de nodige informatie kunnen bezorgen: 016 81 19 11.

Wanneer start het winterseizoen 2019 – 2020?

Het winterseizoen tennis loopt van maandag 9 september 2019 tot en met zondag 5 april 2020 (= periode van 30 weken met 27 effectieve speeldagen). De algemene speelkalender werd reeds naar iedereen verstuurd maar is ook te vinden aan het prikbord in de inkomhal van Grand Slam. 

Hoe reserveer ik een tennisterrein?

Tennissen tijdens het winterseizoen gebeurt hoofdzakelijk door middel van een winterabonnement, waarbij wekelijks een indoor terrein op een vaste dag en uur voor u wordt voorbehouden. Een winterabonnement nemen kan je door het bijhorende inschrijvingsformulier online of manueel in te vullen en ons te bezorgen via mail. Nadien wordt de reservatie bevestigd en afgehandeld door het clubbestuur. Je kan een vrij terrein huren. Als clublid kan je tijdens het winterseizoen ook kiezen voor het zeer voordelige vlottend abonnement (zie zomertennis). Het volledige reservatiereglement is te bekomen in de club.

Moet ik clublid zijn om in de winter te tennissen?

Neen, iedereen is welkom! Wel is het zo dat zomerleden van onze club een “vlottend abonnement” kunnen nemen waarmee je onbeperkt kan tennissen met andere zomerleden op de vrije uren. Een uniek systeem. Niet leden kunnen een los uur reserveren door te bellen naar 016 82 51 65. Wij kijken de beschikbaarheid graag na. De prijs voor één uur tennis bedraagt in een daluur of weekend uur € 16 , € 18 voor een weekavond tussen 18.00 en 24.00 uur. Wij hebben ook 5 beurtenkaarten voor 75 € (daluren) of 5 beurtenkaart voor 85 € (avonduren).  

Vlottende abonnementen kunnen hier online aangevraagd worden.  

Waar moet ik rekening mee houden?

Met een vast winteruur ben je niet automatisch lid van onze club. Daarom ben je zelf verantwoordelijk voor de afhandeling van een eventueel sportongeval, tenzij je je laat aansluiten bij Tennis Vlaanderen. Wij verzorgen graag de nodige administratie. Onze indoor tennis terreinen zijn aangelegd met tapijt. Daarom vragen we om tennisschoenen met egaal (glad) profiel te gebruiken. Wie hierover niet beschikt, kan deze aan een zeer voordelige prijs huren in de club (€ 2 per persoon). Ook een racket kan je huren voor € 2.

Extra voordelen voor leden

Periode Volwassenen Totaal
09/2019 - 09/2020 Tennis & Padel jaarlidgeld padel + € 100
09/2019 - 09/2020 Badminton / Squash & Padel jaarlidgeld padel + € 100
09/2019 - 09/2020 Alle racketsporten & Padel jaarlidgeld padel + € 100

1. Alle spelers op een tennis / padel terrein moeten lid zijn van de club. Niet leden betalen € 30 voor een terrein. Dit steeds voor het betreden van het veld. Met het tennisabonnement kan je winter en zomer tennissen op de vrije banen. Reservaties voor tennis mogelijk via Elit systeem van Tennis Vlaanderen.

2. Bij badminton & squash volstaat 1 lidmaatschap per veld. U heeft recht op 20 uur badminton of squash naar keuze. Met andere woorden, hier wordt betaald per terrein dat je huurt.

Zijn er tennismogelijkheden voor scholen, bedrijven en organisaties?

Sportcentrum Grand slam is uitermate geschikt om een sportdag en een teambuilding te beleven. Het aanbod is zeer ruim. Wat denk je van een dag racketlon (badminton, squash, tafeltennis, tafeltennis, padel en tennis). Een partijtje voetbal kan ook op de nieuwe indoor voetbalterreinen. Heeft u liever fitnessgerelateerde sporten? Geen probleem, spinning, zumba, BBB, total body work out, kick fun,… we hebben het allemaal. Of iets dansant? Pilates of hiphop… allemaal mogelijk. Informeer zeker eens op info@grandslamtienen.be.  En vraag ook naar de ruime cateringmogelijkheden of de seminariemogelijkheden.

Inlichtingen

Neem contact op met 016 82 51 65 of 016 81 19 11.

Online  inschrijven