Avond van de sport

Sportcentrum Grand Slam

Op 21 maart 2020 organiseert Sportcentrum Grand Slam een sportavond in het teken van twee goede doelen. Voor de prijs van € 10 kan je deze hele avond sporten. Kinderen tot 12 jaar gratis.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Avond van de sport

Sportcentrum Grand Slam zet op zaterdag 21 maart 2020 zijn deuren open en steunt hiermee 2 goede doelen. Voor de prijs van € 10 kan je deze hele avond genieten van het grote aanbod dat we hebben.

Niet enkel voor volwassenen, ook voor kinderen (kidstennis, kidssquash, kids padel, kidsturnen, springkasteel, ballenbad, kleuterdans,…). Een sportavond in het teken van twee goede doelen.

De avond van de sport wordt muzikaal gekleurd door les Barons

‘Live lounge music, from smooth jazz ballads to funky grooves’ vat dadelijk samen waarvoor Les Barons staan. Verwacht geen complexe, drukke of zenuwachtige jazz maar fijne toegankelijke muziek. Les Barons wisselen smaakvolle jazz ballads met dansbare en modernere uptempo nummers.

Goede doelen

Logo MFC Combo

MFC Combo

Mfc Combo is een organisatie in de Bijzondere Jeugdzorg, erkend door de Vlaamse Gemeenschap. Onze afdeling in Tienen, Trommel+, helpt gezinnen met kinderen tussen 6 en 14 jaar om moeilijkheden in de opvoeding en het samenleven aan te pakken. De begeleiding vertrekt vanuit de vragen die in het gezin leven en zoekt hoe er opnieuw een positieve sfeer kan ontstaan. Het kind en zijn hele gezin worden intens ondersteund door zowel een naschoolse groepswerking met eventueel enkele overnachtingen, als wekelijkse begeleidingsgesprekken met het kind, het gezin en zijn ruimere netwerk.

Toegankelijk Tienen

We willen van Tienen een Toegankelijke en Bereikbare stad maken. Onze werking gaat er van uit via de Tiense werkgroep een dienstverlening te brengen aan wie nood heeft aan een betere toegankelijkheid in Tienen.

Toegankelijkheid is allesomvattend. Niet alleen gebouwen, straten en pleinen, maar ook de dienstverlening, het onderwijs, sociaal culturele activiteiten en de stadswebsite dienen toegankelijk te zijn. We streven naar een open en permanent contact en een actieve wisselwerking met het Tiense publiek.

Programma

Mystery tennis

Tapa’s padel

Squash dubbels

Pilates

Duodans zumba

Roei-estafette

Total Body Workout

Massages

Disco fitness

Gymnastics

Challenge Gymclub Tienen

Gedurende 10 minuten zoveel mogelijk flikflakken springen voor het goede doel, € 1 per flik/flak.

Handstandkampioen

Wie kan het langst op zijn handen staan? De tijd van de winnaar = € 1 per seconde gaat naar het goede doel.

Doelmannen training

Johan Bogaerts geeft doelmannentraining op muziek.

Schrijf je nu in

1 Persoonsgegevens
2 Tennis
3 Padel
4 Squash
5 Pilates
6 Fitness
7 Massage
8 Gymclub Tienen