Zumba

Een op dans geïnspireerde fitnessles ontworpen door Alberto ‘Beto’ Perez, een danser & choreograaf uit Miami met Columbiaanse roots. Hij combineert danspassen van traditionele Cumbia, Salsa en Merengue met latin ritme.

Zumba is toegankelijk voor alle leeftijden met zijn gemakkelijk te volgen danspasjes. Bovendien heeft deze les van aerobics de afwisselend rustige en snelle bewegingen en het principe van weerstandsvermogen behouden om het maximum aantal calorieën te verbranden & de spiermassa te vergroten. En van latin-dansen heeft Zumba ® plezier, sensualiteit en de feestelijke kant ervan behouden.

Wat train je met Zumba?

Genieten en afvallen of afslanken op hetzelfde moment daar droomt toch iedereen van! Iedereen kan deelnemen aan dit dansprogramma, van jong tot oud. Het zijn zeer eenvoudige danspasjes die je onmiddellijk beet hebt tijdens het leuke salsa-ritme. Na een korte periode van enkele weken geniet u al van gewichtsverlies en zie je al een absoluut resultaat met Zumba.

Je merkt niet dat je aan het sporten bent! Het is een groot dansfeest en je wordt automatisch meegetrokken in het ritme van de swingende latinmuziek.

  • Dinsdag: 20.00 uur
Zumba