Indoor soccer

Indoor soccer

Een uniek project in Tienen: de Indoor Soccer Arena

Indoor soccer is een totaal beleving. Bij indoor soccer wordt er gespeeld op kunstgras, ingestrooid met zand, rubber en voorzien van een zachte laag kurk. Om ecologische redenen kozen wij voor kurk, dat als extra voordeel heeft dat het niet ruikt en bovendien extra  zacht is.

De velden zijn omgeven door boardingelementen van 1,00 meter hoog. Bovenop de boarding zijn er balvangnetconstructies gemonteerd. Het geheel wordt omsloten met daknetten, waardoor de bal altijd in het speelveld blijft. Toegang tot het veld is enkel mogelijk via een deurtje in de zijkant van het doel.

Door de kwaliteit van het kunstgras gaat het voetbalspel opwindend snel, komt techniek boven en is er echt voetbalplezier. Uit wetenschappelijk onderzoekt blijkt dat kunstgras een perfecte ondergrond is voor jong en oud en het blessurerisico zeer laag is. Voor voetballers de plaats voor een fijne overwintering.

De bal kan niet uit de voetbalomgevig door de boardings en netten welke het spelveld omgeven. Nadat Duitsland en Nederland een explosie van het aantal spelers kende heeft Tienen nu zijn eigen indoor soccer arena in Sportcentrum Grand Slam. Een prachtige zaal, nieuwe douches en vestiaires, een aangename cafetaria en een ruime parking. Voetbal, meer dan alleen maar een fijne wintersport.

Indoor Soccer Arena, jouw plaats voor voetbalplezier!

Verhuringen

Regent het, sneeuwt het of wil je eens lekker indoor spelen? Kom dan zeker een training afwerken in de Indoor Soccer Arena. Voor slechts € 45 kan je genieten van een topveld in ideale omstandigheden. Reserveer je een pakket van 10 trainingen, dan betaal je slechts € 35 per uur.  Bel even naar 016 82 51 65 en informeer naar de beschikbaarheid.

Verjaardagsfeestjes

De indoor soccer arena is de ideale plaats voor een betaalbaar, fijn en sportief verjaardagsfeestje. Nodig je vriendjes uit voor een namiddag voetbalpret en eindig met een lekkere pannenkoek of frietjes met een curryworst.

  • 2 uur voetbal = 90 €
  • 2 pannekoekjes of een curryworst met frietjes en onbeperkt voetbalmix (kannen met ijswater en grenadine) = 7 € per persoon.

Wil je meer? We kunnen een springkasteel voorzien voor de kids.

SNS

De SNS-pas is een sportpas waarmee je gedurende een bepaalde periode – aansluitend aan de schooluren – kan deelnemen aan verschillende sportactiviteiten, waaronder indoorsoccer. In Sportcentrum GS kan je met je pas ook fitness, groepslessen volgen, spinnen, padellen, badmintonnen, squashen en tennissen. Een SNS pas kost € 30 voor 1 semester, voor twee semesters betaal je 45 euro.  Meer informatie: neem contact op met dimini58@hotmail.com en kom genieten van onze infrastructuur en sportcultuur.

Teambuilding

Bent u als bedrijf op zoek naar een teambuilding met veel interactie, veel beweging en competitie? Dan is indoor soccer misschien wel iets voor uw team. Collega’s onder elkaar, met elkaar en tegen elkaar.

Bent u als voetbalploeg op zoek naar een toffe activiteit om de teamgeest op te krikken? Misschien is indoor soccer dan wel iets voor de spelers én trainers. Zelfs supporters kunnen meespelen.

Door de intensiteit kan je op relatief korte tijd verschillende wedstrijdjes spelen. In onze cafetaria kan je daarna een lekkere spaghetti of een knapperig broodje eten. Achteraf kan er door heel het team geklonken worden op de fijne dag.