COVID-19: Grand Slam Fitness

Grand slam Fitness in CORONA-tijden

Vanaf 13 maart moesten we noodgedwongen en met pijn in ons hart onze deuren sluiten. Vanaf dag 1 zijn onze fitnesstrainers in actie geschoten om jullie, trouwe klanten van onze club, te ondersteunen. Wekelijks sturen de trainers eigen gemaakte filmpjes met interessante work outs, posten we interessante informatie op facebook (link inzetten) en Instragram of worden jullie lekkere gerechten voorgesteld, met in het achterhoofd slechts 1 doel = jullie fit en gezond houden.

Hopelijk heeft het jullie al goed gedaan en aan het bewegen gekregen. Aarzel trouwens niet – als je met vragen zit – om een mailtje te sturen naar onze trainers. Wil je advies of een persoonlijk coachingsprogramma, geen probleem, wij zijn er voor jullie achter de schermen.

Hoe houden we jullie in beweging?

Facebook

Op Facebook en onze mailing ontvangen jullie video’s van onze Grand Slam Ciruits en de All Ages groepsles. Ga naar onze Facebook pagina. Dit is ook zichtbaar voor niet leden.

Daarnaast hebben we ook een gesloten Facebookgroep, enkel voor leden met daarin core stability lessen, Hiit, Grand Slam Circuit, All ages work out, Body Workout, Hatha Yoga, Yin Yoga, stretching programma, challenges, gezond thuis werken tips van onze Nele en andere tips and tricks. Klik hier voor onze groepslessen kalender. Via Facebook kan je ook heel wat sessies live volgen.

Tip voor mensen die niet graag op facebook zitten: Indien je niet met je eigen naam op Facebook actief bent (of niet wil) dan kan je onder een andere naam een account maken en een verzoek sturen om alsnog lid te worden van deze privé groep. We vragen je dan wel om ons per mail te laten weten onder welke (code) naam je dit gestuurd hebt want wij aanvaarden echt enkel de leden van Grand Slam Fitness.

#blijfinbeweging

Fit at home Challenge & online trainingsplatform

Zin in op maat gemaakte schema’s zodat je je work outs thuis kan doen? Klik dan hier en wordt nog fitter. Met face to face coaching met je professionele trainer + een online database met veel work outs, speciaal en gratis voor onze leden.

Tele coaching

Heb je vragen over je work out? Hoe kan ik thuis met weinig materiaal toch werken aan mijn conditie? Dit kan elke werkdag tussen 10 en 12 uur. Bel naar je trainer op +32 16 82 51 65. Je trainer helpt je heel graag verder.

Mail coaching

Wij je gecoacht worden per mail? Stuur een mail naar info@grandslamtienen.be en een Grand Slam fitness trainer helpt je heel graag verder.

Ik blijf betalen maar het centrum is toe, wat is een mogelijke compensatie?

Ondanks al onze inspanningen om jullie online te coachen gaat er echter niets boven het sporten in Grand Slam Fitness zelf, waar we elkaar ontmoeten, het Grand Slam Circuit beoefenen, waar de trainers jullie coachen, waar er tijd is voor een sociale babbel, waar jullie kunnen genieten van de intensieve groepslessen of we kunnen genieten van een kop koffie na het sporten of gezellig ontbijten op woensdagochtend.

Het doet ons dan ook pijn dat we zeker weten dat we de volgende weken nog niet open zullen zijn. Daarom hebben we besloten om jullie – indien gewenst – tegemoet te komen voor de periode dat je geen gebruik kan maken van Grand Slam Fitness.

Het was een moeilijke oefening, daar we zulke pandemie en de gevolgen ervan, nog nooit in werkelijkheid hebben meegemaakt.

We hebben besloten om jullie enkele opties aan te bieden.

Optie 1: je gunt het ons, het bent solidair met Grand Slam en vraagt geen compensatie omdat je weet dat het ook voor ons moeilijke tijden zijn. We hebben veel geïnvesteerd in de club en willen dat ook blijven doen. En we willen vooral ons hoofd boven water houden.

Optie 2: we hebben voor jullie een cadeaubon. Jullie kunnen zelf beslissen wat jullie met deze cadeaubon willen doen. Jullie kunnen ze nemen als een tegoed op je drankkaart, andere sporten mee beoefenen zoals badminton, squash, tennis, voetbal, maar je kan ook je abonnement verlengen met deze bon of een powerpakket 1 op 1 coaching (t.w.v. €199,90).

Om de herstart van onze fitness juist en vlot te laten verlopen sturen wij nog een online invulformulier om de compensatie te regelen voor de afgelopen periode. Daar kan je aangeven welke compensatie je kiest.

Ondertussen merken we dat er vele mensen zijn die een mix van de twee opties voorstellen. Bijvoorbeeld 50-50% compensatie. Ook hiervoor hartelijk dank! We gaan de centen goed gebruiken in de verbetering en uitbouw van onze club.

Kan ik mijn abonnement wijzigen vanwege de Corona crisis?

Je kunt je lidmaatschap blijven gebruiken, inclusief de mogelijkheid om thuis te trainen. Voor wijzigingen aan je lidmaatschap zijn dezelfde regels als voorheen van toepassing.

Wanneer gaat het centrum terug open?

Uiteraard hopen wij zo snel mogelijk terug te herstarten in een veilige en aangename omgeving. Grand Slam Fitness staat reeds klaar om jullie te ontvangen, met een beperkt aantal toestellen en een ruim pallet aan trainingsmogelijkheden. Zodra we open zijn communiceren we dit onmiddellijk met jullie.

Update 25/05/2020

Beslissingen van de Nationale Veiligheidsraad die gelden vanaf 18 mei

Na de Nationale Veiligheidsraad van woensdag 13 mei maakte premier Wilmès nieuwe versoepelingen vanaf 18 mei bekend, ook om te sporten. Zo is het volgende toegestaan bovenop de eerder genomen beslissingen:

 • regelmatige trainingen en lessen in de buitenlucht, op voorwaarde dat:
  • die geen fysiek contact impliceren,
  • ze in georganiseerd verband plaatsvinden, zoals in een club of vereniging,
  • ze in een groep van maximum 20 personen, liefst altijd dezelfde, plaatsvinden,
  • er steeds een trainer of een meerderjarige toezichter aanwezig is, en
  • er steeds een afstand van 1,5 meter tussen elke persoon kan worden gerespecteerd.
 • ritten te paard en dit enkel met het oog op het welzijn van het dier en met een maximum van drie ruiters

Eerder werden al deze beslissingen met betrekking tot sport genomen:

 • Alle sportwedstrijden zijn tot 31 juli geannuleerd
 • Je mag buiten sporten en bewegen met twee andere, steeds dezelfde personen met wie je niet onder hetzelfde dak woont. Uiteraard neem je de social distancing in acht evenals de nodige handhygiëne vóór en na het sporten. Ook het sportmateriaal moet vóór en na het sporten proper gemaakt worden. Niet alleen atletiek, zeilen, golf of tennis is weer mogelijk, maar ook oefenen op balgevoel, techniek en shots in balsporten kan, net zoals in andere sporten. Competitie blijft evenwel verboden.
 • Kleedkamers, douches en kantines aan de sportaccommodaties gesloten. Toiletten mogen open zijn, bij voorkeur zelfs, omdat je je handen het best ter plekke wast aan de wastafels. Als ze opengaan, is het uiteraard noodzakelijk dat de uitbaters ervan de hygiëne kunnen garanderen.
 • Verhuur of verkoop van sportmateriaal is weer toegestaan.