14 juni 2024

Maak kennis met Camille, fitnesstrainer en marketingverantwoordelijke bij Grand Slam!

Camille is 25 jaar en komt uit Leuven. Ze werkt al drie jaar bij Grand Slam als fitnesstrainer en is er na een klein jaar ook in de marketing gerold onder de vleugels van ex-collega Christophe. Om haar marketingkennis nog meer uit te breiden heeft ze een postgraduaat digital marketing gevolgd.

Benieuwd hoe Camille in de fitnesswereld terecht is gekomen? Ze studeerde lichamelijke opvoeding en bewegingscreatie met de optie fitness en gezondheid aan de UCLL in Heverlee, just like Midas. Na haar studies kwam ze in contact met GS ex-coach Piet, kennen jullie hem nog? En naar aanleiding van dit contact begon Camille bij Grand Slam.

Camille heeft al verschillende sporten uitgeoefend. Zo heeft ze aan skeeleren, breakdance en voetbal gedaan. Cool, toch? Nu richt ze zich vooral op het padellen. Wist jij dat Camille bij het padelcomité van Grand Slam zit dat jaarlijks heel wat toffe GS padelevents organiseert? In haar vrije momenten is ze vaak te vinden bij haar twee schattige alpaca’s, Pepijn en Zeno. Dat wisten jullie nog niet hé!  In het najaar 2023 heeft ze samen met haar vriendin Kaat haar droomvakantie beleefd. Zo zijn ze 3 weken in Hawaï geweest. Jullie vroegen je misschien af waar Camille was tijdens die periode? On a beach in Hawaii dus.  

Nog een funfact is dat Camille een zus heeft die heel erg op haar lijkt, maar nee, geen tweeling. Verschiet dus zeker niet als je enthousiast naar Camille zwaait maar een verbaasd gezicht te zien krijgt als het per ongeluk haar zus was waar je naar zwaaide. Zoek de 7 verschillen op de foto maar!

Wat Camille het leukste vindt aan haar job? Ze geniet ervan om mensen plezier te laten beleven in het fitnessen en een lach op hun gezicht te toveren. Haar eigen enthousiasme overbrengen vindt ze geweldig. Haar favoriete krachtoefening? De seated row! Op marketinggebied vindt ze de variatie en betrokkenheid bij alles wat er speelt bij Grand Slam erg tof.

Ziezo! Als je Camille nog niet goed kende, is dat nu wel het geval! 

Bij Grand Slam zijn we ontzettend trots dat ze bij ons team hoort. Benieuwd naar de rest van ons team? Blijf ons volgen op onze website en sociale media!


Seniorentennis

Ben je 50+ en hou je van tennis? Lees snel verder!

5 september 2024

Claim nu je korting van €120 en maak kans op LEVENSLANG GRATIS SPORTEN

4 september 2024

Kids- & Juniorpadel nu ook op zaterdag

Wegens groot succes bereiden we de Kids- & Juniorpadel uit op zaterdag tussen 9h00 en 12h00 voor oranje, groen en geel. Schrijf je kind nu in!

29 augustus 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x