23 september 2024

Nacht van de Sport

Ben je klaar voor dé sportieve avond van het jaar? Op 8 november transformeren Sportcentra Grand Slam en Houtemveld in een sportparadijs met een line-up vol sportactiviteiten, spanning én een epische afterparty die je niet wilt missen.

Wanneer en waar? 

Datum 8 november 2024
Tijd 17uh00 tot 02h00
Locatie Sportcentrum Grand Slam & Sportcentrum Houtemveld

Pick & mix!

Of je nu wilt zweten op het sportveld of liever de dansvloer onveilig maakt, jij bepaalt hoe jouw Nacht van de Sport eruitziet. Kies voor sport, party of... waarom niet allebei?

Sporten

Om deel te nemen aan de sporten dien je éénmalig €6 te betalen. Vervolgens kan je je inschrijven voor elke sport die we die avond aanbieden. Doe mee aan padel, karate, ropeskipping, yoga, en nog veel meer. Onbeperkt sporten voor één vast bedrag! 

Sport & steun het goede doel! Per sportinschrijving gaat er €1 naar Natuurpunt & Begeleid Wonen Tienen.

Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt! Check snel hoeveel plaatsen er nog zijn voor jouw favoriete activiteit!

Afterparty

Zodra de sportieve vibe tot rust komt, sluiten we af met een epische afterparty. De 80s & 90s afterparty met DJ CFly en de special guests Omdat Het Kan & Average Rob staat garant voor een knaller van een avond! Swing de nacht in met één van de drie formules:

  • 80s & 90s afterparty door DJ CFly met special guests Omdat Het Kan & Average Rob (€16)
  • VIP-package voor een exclusieve ervaring van de 80s & 90s afterparty door DJ CFly met special guests Omdat Het Kan & Average Rob (€120)
    • 1 VIP-package is voor 2 personen
    • Inbegrepen: VIP lounge en VIP corner naast de stage, hapjes à volonté en een fles bubbels
  • Gratis afterparty in GS Brasserie (€0)
    • Hiervoor dien je geen ticket aan te kopen
    • Opgelet! Geen zicht op de 80s & 90s afterparty door DJ CFly met special guests Omdat Het Kan & Average Rob

Wacht niet om je ticket aan te kopen, want vol = vol. Mis deze unieke kans niet om een onvergetelijke avond te beleven. Geen ticketverkoop aan de kassa die avond! 

Parking

Grote parking gelegen aan sportcentrum Houtemveld.

Iedereen wordt uitgenodigd om op een sportieve manier naar dit evenement te komen. Deelnemers die toch met de wagen komen vragen wij om te parkeren aan Houtemveld of parking RZ Heilig Hart Tienen Sint-Jan (niet parking Grand Slam).

Samen sterker!

Nacht van de Sport is een samenwerking tussen Sportcentrum Grand Slam, Stad Tienen en Sportregio Getevallei.

Mede mogelijk gemaakt door: Sport Vlaanderen, Gemeente Glabbeek, Gemeente Hoegaarden, Stad Zoutleeuw, Gemeente Linter, Gemeente Kortenaken, Stad Landen en Gemeente Geetbets.

FAQ

1. Hoe kan ik me inschrijven voor de sporten?
Je kan eenvoudig je sportticket kopen via onze webshop. Voor slechts €6 kun je onbeperkt deelnemen aan de sporten van jouw keuze. Bekijk voor aankoop van je ticket even de beschikbaarheden. Na aankoop krijg je een mail met een link waar je kan doorgeven aan welke sporten je graag deelneemt.

2. Moet ik kiezen tussen sporten en de afterparty?
Nee, je kan beide doen! Je hebt de keuze om alleen te sporten, alleen naar de afterparty te gaan, of beide te combineren.

3. Wat kost deelname aan de afterparty?
We hebben drie opties:

  • Gratis in de GS Brasserie – €0. (Opgelet! Geen zicht op de 80s & 90s afterparty door DJ CFly met special guests Omdat Het Kan & Average Rob) 
  • 80s & 90s afterparty met DJ CFly – €16.
  • VIP-package voor twee personen – €120, inclusief hapjes à volonté, een fles bubbels en een exclusieve VIP-ruimte naast de stage.

4. Vanaf welke leeftijd mag ik meedoen?
Deelnemen kan vanaf 15 jaar. Voor enkele sporten geldt een uitzondering:

  • Groepslessen vanaf 12 jaar
  • Pickleball vanaf 10 jaar
  • Squash, gym, padel en tafeltennis vanaf 8 jaar
  • Karate vanaf 6 jaar

5. Is er een maximum aantal deelnemers per sport?
Ja, er zijn beperkte plaatsen per sport. Check snel het overzicht op deze pagina voor het aantal beschikbare plaatsen per activiteit. Wees er snel bij, want vol = vol!

6. Kan ik ook op de dag zelf nog inschrijven?
We raden aan om vooraf in te schrijven via de webshop, want de plaatsen voor de sporten zijn beperkt. Als er op de dag zelf nog plekjes zijn, kun je je ter plaatse inschrijven, maar dit is niet gegarandeerd.

7. Wat moet ik meenemen?
Zorg dat je comfortabele sportkleding en sportschoenen draagt. Voor elke activiteit is al het benodigde materiaal aanwezig maar je mag natuurlijk ook je eigen spullen meebrengen.

Opgelet! Neem je deel aan de trainrun/-walk? Dan vragen we wel om een eigen fluohesje en verlichting te voorzien. 

8. Kan ik na mijn sportdeelname douchen?
Ja, er zijn douches en kleedkamers beschikbaar in het sportcentrum, zodat je je kunt opfrissen voor de afterparty.

9. Wat gebeurt er als ik mijn ticket wil annuleren?
Tickets kunnen niet worden terugbetaald, maar je mag je ticket wel doorgeven aan iemand anders als je zelf niet meer kunt deelnemen. Laat het ons even weten via e-mail, zodat we de wijziging kunnen doorvoeren.

10. Wat is de dresscode voor de afterparty?
Kom zoals je wilt! Voel je vrij om je helemaal uit te dossen in een retro look als je voor de echte 80s & 90s vibe wilt gaan. Hoe gekker, hoe beter!

Nog vragen? Stel ze gerust via mail naar info@grandslamtienen.be!

Squash Tornooi

Doe jij mee aan ons squash tornooi op 15 december 2024?

4 oktober 2024

Vacature pilatesintructeur

Sportcentrum Grand Slam zoekt een enthousiaste pilatesinstructeur! Deel je passie voor pilates en inspireer onze leden in een energieke en gezellige omgeving. Interesse?

22 september 2024

GS Tennis Competitie

Onze GS tennissers hebben dit zomerseizoen sterke prestaties neergezet. Lees meer!

18 september 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x