18 juli 2024

Najaarsinterclub padel 2024

Mixed/senior interclub padel

Ben jij al ingeschreven voor de mixed en/of senior padel interclub die in september van start gaat? Het is dé gelegenheid om samen met vrienden in competitievorm te spelen. Plezier gegarandeerd! Nog geen ploeg? Wist je dat je je ook alleen in kan schrijven? Hieronder kan je alle informatie terugvinden!


Na een glansrijke interclubcampagne tijdens het voorjaar zijn inmiddels de voorbereidingen voor de najaarsinterclub van start gegaan. 

De nieuwe klassementen werden recent bekend gemaakt. Je kan je klassement steeds raadplegen op je eigen spelersdashboard op de app van Tennis en Padel Vlaanderen of via de website www.tennisenpadelvlaanderen.be

Heb je nog vragen over je klassement? Stuur dan gerust een mailtje naar padel@grandslamtienen.be


Informatie 

Alle info over de Cornet Padel Mixed Interclub 2024 is terug te vinden via https://www.tennisenpadelvlaanderen.be/padel/mixed-cup

Alle info over de Cornet Padel Senior Interclub 2024 is terug te vinden via https://www.tennisenpadelvlaanderen.be/padel/senior-cup


NIEUW!

We hebben de inschrijvingsprocedure aangepast. Het is voldoende dat enkel de kapitein zijn/haar ploeg aanmeldt en aangeeft wie er in de ploeg zal meespelen.

Nog geen ploeg? Individueel inschrijven kan nog steeds. We doen ons uiterste best om je bij een ploeg te laten aansluiten, maar kunnen helaas geen garantie bieden dat je kan deelnemen. Je wordt wel op de reservelijst opgenomen.

Inschrijven voor de najaarsinterclub kan via het online inschrijvingsformulier via deze link. De inschrijvingen sluiten op 24 juli. Be quick! 

Hier inschrijven


Seniorentennis

Ben je 50+ en hou je van tennis? Lees snel verder!

5 september 2024

Claim nu je korting van €120 en maak kans op LEVENSLANG GRATIS SPORTEN

4 september 2024

Kids- & Juniorpadel nu ook op zaterdag

Wegens groot succes bereiden we de Kids- & Juniorpadel uit op zaterdag tussen 9h00 en 12h00 voor oranje, groen en geel. Schrijf je kind nu in!

29 augustus 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x