24 juli 2024

NIEUW! GS Lindy Hop

Nieuwe sport bij Grand Slam: Lindy Hop!

Bij Grand Slam introduceren we met trots een nieuwe sport: Lindy Hop! Deze energieke partnerdans, ontstaan in de swingende jazzclubs van de jaren '30, staat bekend om zijn vrolijke en dynamische bewegingen. Lindy Hop combineert ritme, creativiteit en plezier, waardoor het een perfecte manier is om actief te blijven en nieuwe mensen te ontmoeten.

Meer informatie

Moeite om Lindy Hop in te beelden? Hier krijg je een glimp van deze prachtige dans!



Lessenreeks vanaf 17 september 

Vanaf 17 september starten we met een lessenreeks waarin je de basispassen en -figuren van Lindy Hop leert. Deze lessenreeks is ideaal voor zowel beginners als ervaren dansers die hun vaardigheden willen opfrissen of verbeteren. Er wordt namelijk opgesplitst in twee groepen: level 1 en level 2. Onder begeleiding van ervaren instructeurs leer je stap voor stap de technieken van Lindy Hop, zodat je vol vertrouwen de dansvloer op kunt. De reeks biedt een geweldige kans om regelmatig te oefenen, je techniek te verfijnen en vooral... enorm veel plezier te hebben!

Discovery workshop op 5 oktober 

Voor zij die eerst willen ontdekken of Lindy Hop iets voor hen is, organiseren we een discovery workshop. Deze workshop is perfect om eenmalig kennis te maken met de basis van Lindy Hop. Je krijgt de kans om de eerste stappen te zetten en te ervaren hoe leuk deze dansstijl is. Na de workshop kun je beslissen of je wilt aansluiten bij de lopende lessenreeks of gewoon wilt genieten van een eenmalige danservaring.

Zin om mee te doen en de swingende magie van Lindy Hop te ontdekken?  Meer info & inschrijven

Doe mee en swing bij Grand Slam!

Seniorentennis

Ben je 50+ en hou je van tennis? Lees snel verder!

5 september 2024

Claim nu je korting van €120 en maak kans op LEVENSLANG GRATIS SPORTEN

4 september 2024

Kids- & Juniorpadel nu ook op zaterdag

Wegens groot succes bereiden we de Kids- & Juniorpadel uit op zaterdag tussen 9h00 en 12h00 voor oranje, groen en geel. Schrijf je kind nu in!

29 augustus 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x