Sportcentrum GS online

Sportcentrum GS Online

Beste leden,

Hopelijk gaat alles goed met jullie en met jullie familie. Onze club is ondertussen een dikke maand gesloten en we hopen dat dit niet meer te lang zal aanslepen. Echter moeten we realistisch zijn en voorzien wij niet de eerste zullen zijn die de deuren terug zullen mogen openen.

Deze crisis heeft echter ook een positieve impact op grand slam gehad. We zijn creatief moeten omgaan met de manier waarop we jullie konden bereiken. Tot nu toe hebben we heel wat home workouts, online lessen, live sessies, tips & trics met jullie gedeeld via sociale media en onze nieuwsbrief.

Hier blijft het voor ons echter niet bij, we hebben achter de schermen niet stilgezeten en hebben een volledig online platform gecreƫerd dat bestaat uit 2 delen.

Enerzijds onze online video bibliotheek waar je alle workouts die we tot nu toe hebben gedeeld, alsook de nieuwe workouts die er in de toekomst gemaakt zullen worden, kan terugvinden.

Anderzijds hebben we vanaf nu ook online coaching voor onze fitnessleden waarbij je op basis van je doelstelling een programma op maat van onze coaches kan krijgen. Op deze manier kan je ook tijdens deze crisis blijven werken richting het behalen van je doelstellingen.

Dit is een service die we exclusief aan onze actieve leden willen aanbieden! Indien je interesse hebt om hiermee te starten kan je op onderstaande link klikken en dan kom je terecht op ons online platform.

Maak hier je account aan of log in (als je reeds een account hebt) om toegang te krijgen tot het online platform:

We hopen jullie ook tijdens deze coronacrisis verder te blijven helpen om gezond en fit te blijven.