ONLINE PLATFORM

Beste leden,

Hopelijk gaat alles goed met jullie en met jullie familie. Onze club is ondertussen al een hele tijd gesloten en we hopen dat dit niet meer te lang zal aanslepen. Maar… het einde komt in zicht!

Tijdens deze tweede lockdown hebben wij geprobeerd u op gepaste manier te helpen met een ruim aanbod aan live lessen, home workouts op onze facebookpagina en online coaching. We hebben ons online platform wat uitgebreid;

Enerzijds met een online video bibliotheek waar je verschillende workouts, alsook nieuwe workouts die er in de toekomst gemaakt zullen worden, kan terugvinden.

Anderzijds hebben we ook online coaching voor onze fitnessleden waarbij je op basis van je doelstelling een programma op maat van onze coaches kan krijgen. Op deze manier kan je ook tijdens deze crisis blijven werken richting het behalen van je doelstellingen.

Dit is een service die we exclusief aan onze actieve leden willen aanbieden! Indien je interesse hebt om hiermee te starten kan je op onderstaande link klikken en dan kom je terecht op ons online platform.

Maak hier je account aan of log in (als je reeds een account hebt) om toegang te krijgen tot het online platform:

We hopen jullie ook tijdens deze coronacrisis verder te blijven helpen om gezond en fit te blijven.

Wij houden je in beweging!