Padelreservaties: FAQ

  1. “Mag je met 2 personen reserveren in een daluur?”

Ja, dit mag! Let wel dat dit enkel toegelaten is voor een sessie 1 vs 1. Indien je 2 vs 2 speelt, verwachten we wel 4 namen voor deze reservatie.

  1. “Wat zijn de dal -en piekuren?”

Tijdens de week starten de piekuren op het ogenblik dat de vaste blokken van anderhalf uur starten (17h00 en 17h30). In het weekend starten de daluren vanaf 13h00 en 13h30.

  1. “Wat zijn de sancties bij inbreuk?”

Sancties kunnen oplopen tot schorsing van het abonnement voor 2 weken. Let op: sancties worden doorgetrokken naar alle spelers betrokken bij een inbreuk. Bv. Iemand speelt onder de naam van een ander lid, dan worden de 4 spelers op het terrein gesanctioneerd bovenop het account van de speler die niet aanwezig was.

  1. “Een speler valt ziek uit, wat nu? Ik wil geen sanctie riskeren.”

Je bent tot 4 uur voor aanvang in staat om je reservatie zelf aan te passen. Zijn deze 4 uren reeds verstreken, bel dan even de club op.

  1. “Wat is een snelreservatie?”

Dit is een mogelijkheid om een reservatie te doen binnen de komende 24 uren. Indien we misbruik zien, wordt deze optie verwijderd voor desbetreffende spelers. We hebben deze snelreservatie in het leven geroepen omwille van verschillende reden, echter is misbruik er geen van. Let wel: deze snelreservatie is individueel. Dit laat je ook toe om last-minute ergens te kunnen invallen.

  1. “Kinderen tot 13 jaar, hoe zit het hier mee?”

Kinderen tot 13 jaar mogen tijdens weekdagen tot 19h reserveren. Dit betekent dat een reservatie van 18h30-20h00 nog tot de mogelijkheden behoort.

  1. “Vroeger kon ik mensen uit de nood helpen. Met dit systeem gaat dat niet meer.”

Zie antwoord omtrent “Snelreservatie”. De snelreservatie is individueel. Dit laat je ook toe om last-minute ergens te kunnen invallen.

  1. “Kan een gastspeler een terrein boeken?”

Dit kan, alleen heeft een niet-lid slechts mogelijkheid om vanaf één week op voorhand te reserveren. Leden hebben de kans om tot twee weken op voorhand een veld te reserveren.

  1. “Mijn vriend heeft reeds 2 piekreservaties staan. Kan ik een ‘gastspeler’ gebruiken in afwachting van zijn reservaties om toch een terrein te reserveren?”

Dit kan, echter ga je dan de kosten van een niet-lid moeten betalen om je reservatie rond te krijgen. Deze kost ga je nadien niet kunnen terugvorderen. Op deze manier kunnen we er op toezien dat alle leden evenveel speelkansen hebben.