Grand Slam Padelschool

Onder deskundige leiding van PéJé Vandersloten kan je à la carte lessen volgen bij Grand Slam Padelschool. Leerlingen kunnen rekenen op een trainersteam dat bestaat uit gepassioneerde trainers. Het team bestaat uit trainers met verschillende sportieve achtergronden op hoog niveau (zwemmen, voetbal, tennis, volleybal, …).

Graag stellen we het trainersteam aan jullie voor!

PéJé Vandersloten

Op z’n 3 jaar startte Pieter-Jan met balgewenning gericht op tennis. Snel kreeg hij de smaak te pakken en nam hij deel aan jeugdtornooitjes. Vanaf 8-jarige leeftijd begon Pieter-Jan ook met volleybaltrainingen en kwam tennis in de wintermaanden op de achtergrond terecht. Competitief wist Pieter-Jan beide sporten te combineren op een degelijk niveau (o.a. Belgisch kampioen volleybal bij de 17-jarigen & B-15 tennis).

Na bijna 30 jaar te hebben getennist, leerde Pieter-Jan de padelsport kennen en was meteen verkocht. Sinds het begin is Sportcentrum Grand Slam de thuisbasis. Pieter-Jan is zich al snel beginnen toespitsen op het lesgeven binnen padel en werd uiteindelijk opgemerkt door de federatie (Padel by Tennisvlaanderen) om mee te werken aan de cursussen om padeltrainer te worden.

Samengevat: P1000-speler, (Hoofd)docent Padeltrainer opleidingen, Hoofdtrainer

Eli Beelen

Eli heeft een grondige achtergrond in de tenniswereld, als speler en als trainer. Hij heeft sinds de komst van padel op Sportcentrum Grand Slam (2016) helemaal de microbe van het spel te pakken gekregen. Eli staat alvast genoteerd in de geschiedenisboeken van Grand Slam Padel als winnaar van het eerste clubkampioenschap. Als grondlegger van de padelsport in Tienen is Eli uitgegroeid tot een vaste waarde zowel op het terrein als naast het terrein. Eli ontpopte zich tot eindverantwoordelijke voor de evenementen die georganiseerd worden voor zowel leden als niet-leden!

Als trainer binnen Sportcentrum Grand Slam Padel ligt Eli’s focus op het aanbrengen van algemene technische en tactische vaardigheden met alle nodige ludieke en speelse accenten die van de recreatieveling een volwaardige competitiespeler kan maken. Om zich bij te scholen als padeltrainer volgde Eli de bronzen cursus van Mauri Andrini (ex-WPT speler en hoofdcoach van Hello Padel Academy).

Samengevat: Bronzen cursus Mauri Andrini, eindverantwoordelijke evenementen

Nico Bache

Nico heeft een achtergrond binnen zowel voetbal als volleybal. Het beter maken van spelers zit in Nico’s bloed, zowel binnen professioneel kader als bij vrijetijd. Sinds de padelsport in Sportcentrum Grand Slam begon, is Nico niet meer weg te denken. Zowel als speler en als trainer is Nico helemaal gepassioneerd.

Tactiek, dynamiek en vooral het sociale aspect zijn Nico’s troeven. Als gediplomeerd padeltrainer heeft Nico zich verder verdiept in deze sport om zowel starters als beginnende competitiespelers vooruit te helpen. Nico maakt ook deel uit van het padelcomité in Sportcentrum Grand Slam. Hoofddoel: Sociale aspect van padel in de verf zetten!

Samengevat: Gediplomeerd Padeltrainer Basis, drijvende kracht padelcomité

Raf Vandevelde

Raf stond als schoolslagzwemmer verschillende jaren aan de top van de Belgische zwemwereld (op 17-jarige leeftijd behaalde hij een 6e plaats op het Europees Jeugdkampioenschap). Na z’n carrière als zwemmer werd hij trainer om de kneepjes van het vak door te geven aan anderen. Sinds de komst van padel in Tienen is Raf gaandeweg stapjes beginnen zetten in deze wondere wereld. In een mum van tijd werkte Raf zich van beginner op tot gevestigde waarde in competitief verband.

Perfectionisme, discipline en doorzettingsvermogen. Dit zijn de absolute sleutelwoorden bij Raf. Reken daar nog een didactische achtergrond bij en het is duidelijk waarom Raf deel uitmaakt van het trainersteam. Daarnaast kan hij, met oog voor detail, een absolute meerwaarde betekenen voor recreatieve spelers alsook voor beginnende competitiespelers. Als verantwoordelijke voor ‘Competitie en Interclub’ binnen de club is Raf op de hoogte van alle regels en kan je bij hem altijd terecht met vragen.

Samengevat: Ex-topsporter, eindverantwoordelijke ‘competitie’

Prijzen

Kids

Meer informatie en boekingen: padel@grandslamtienen.be