Wintertennis

Winter 2021 – 2022

In de winter beschikt sportcentrum Grand Slam over 4 overdekte tapijtbanen. Zou u graag beschikken over een vast winterterrein, contacteer dan Kristof Geeraerts op 016 811 911 of kristof.geeraerts@grandslamtienen.be.

Wanneer start het winterseizoen 2021 – 2022?

Het winterseizoen tennis loopt van maandag 13 september 2021 tot en met zondag 10 april 2022 (= periode van 30 weken met 27 effectieve speeldagen). De algemene speelkalender werd reeds naar iedereen verstuurd maar is ook te vinden aan het prikbord in de inkomhal van Grand Slam.

Hoe reserveer ik een tennisterrein?

Tennissen tijdens het winterseizoen gebeurt hoofdzakelijk door middel van een winterabonnement, waarbij wekelijks een indoor terrein op een vaste dag en uur voor je wordt voorbehouden. Een winterabonnement nemen kan je door het bijhorende inschrijvingsformulier online of manueel in te vullen en ons te bezorgen via mail. Nadien wordt de reservatie bevestigd en afgehandeld door het clubbestuur. Je kan een vrij terrein huren. Als clublid kan je tijdens het winterseizoen ook kiezen voor het zeer voordelige vlottend abonnement. Het volledige reservatiereglement is te bekomen in de club.

Moet ik clublid zijn om in de winter te tennissen?

Neen, iedereen is welkom! Wel is het zo dat zomerleden van onze club een “vlottend abonnement” kunnen nemen waarmee je onbeperkt kan tennissen met andere zomerleden op de vrije uren. Een uniek systeem. Niet leden kunnen een los uur reserveren door te bellen naar 016 811 911. Wij kijken de beschikbaarheid graag na. De prijs voor één uur tennis bedraagt €20.

Waar moet ik rekening mee houden?

Met een vast winteruur ben je niet automatisch lid van onze club. Daarom ben je zelf verantwoordelijk voor de afhandeling van een eventueel sportongeval, tenzij je je laat aansluiten bij Tennis Vlaanderen. Wij verzorgen graag de nodige administratie. Onze indoor tennis terreinen zijn aangelegd met tapijt. Daarom vragen we om tennisschoenen met egaal (glad) profiel te gebruiken. Wie hierover niet beschikt, kan deze aan een zeer voordelige prijs huren in de club (€ 2 per persoon). Ook een racket kan je huren voor € 2.

Zin in een combi abonnement? Klik hier.

Zijn er tennismogelijkheden voor scholen, bedrijven en organisaties?

Sportcentrum Grand slam is uitermate geschikt om een sportdag en een teambuilding te beleven. Het aanbod is zeer ruim. Wat denk je van een dag racketlon (badminton, squash, tafeltennis, tafeltennis, padel en tennis). Een partijtje voetbal kan ook op de nieuwe indoor voetbalterreinen. Heb je liever fitnessgerelateerde sporten? Geen probleem, spinning, zumba, BBB, total body work out, kick fun,… we hebben het allemaal. Of iets dansant? Pilates of hiphop… allemaal mogelijk. Informeer zeker eens op kristof.geeraerts@grandslamtienen.be. En vraag ook naar de ruime cateringmogelijkheden of de seminariemogelijkheden.

Inlichtingen

Neem contact op met +32 16 81 19 11.